Vi skaper to nye enkeltrom

I forbindelse med den nylige renoveringen, tok vi også tak i våre soverom og pusset dem opp for bedre komfort. Vi har vært veldig fornøyd med resultatet og har derfor besluttet å utvide slik at vi får noen flere rom. Ideen var hovedsakelig å utvikle to nya enkeltrom.

Ikke så mye at fiksa

Jeg hadde forestilt meg at vi kunne gjøre to nye rom i huset i stedet for å ha flere store master soverom. Vi får jo besøk av venner og familie, og i fremtiden kanskje vi ville være i stand til å leie ut rom til studenter eller andre som bare trenger rom for en kort stund.

Vi vil ikke legge for mye arbeid på disse to rommen men selvfølgelig trenger de litt oppussing. Det er egent gulvet vi må fikse først og litt ny maling på veggene. Mer enn det tror jeg ikke vi gjør akkurat nå.

Enkel innredning med ramme seng
Jeg har sett på et par rammesenger på nettet som jeg bestilte hjem. Jeg kjøpte dem på www.chilli.no hvis du er interessert i å se hva det var. Jeg valgte to Almeda senger. Enkelt, men stilig.

Jeg benyttet anledningen til å kjøpe noen andre ting på en gang siden jeg endå bestilte saker. Noen lys, noen laken og en kurvstol ble de. Elsker det faktum at jueg i dag kan kjøpe nesten hva som helst på nettet. For oss som bor et stykke fra byen er den perfekte måten for å handle.

Sommerplaner
Vi tenkte på å ta en pause i juli og slippe all renovering. Hvis været er fint så stopper vi her og bare nyter av sol, sjø og natur. Vi trenger litt hvile i familien nå, tror jeg. Men vi har også laget en backup plan som om det vil være regn hele sommeren. Då tar vi en tur i utlandet istedet. Sannsynligvis vil det være til Kreta eller Rhodos.

Vi vil gjerne reise videre også i fremtiden, men det vil nok være til vinteren. Australia, Bora Bora, eller kanskje Bali. Det er de som plasserer du bør bli på i minst 2 uker hvis du reist dit. Det tar så lang tid å fly at det ikke er verdt å bare ta en uke.

Ha en god sommer alle sammen!

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *