Ulike måter å dekorere sofabordet

I går så jeg et interiørdesignprogram som gikk på NRK TV som jeg syntes var veldig interessant. Det var en interiørarkitekt som hadde oppgaven med å finne tre måter du kan gjøre om sofabordet på for å krydre det opp litt hvis du er lei av den gamle designen. Jeg tenker å gjøre det samme her i bloggen, og gi tre tips som jeg har funnet på selv, som man kunne gjøre.
Jeg har valgt tre typiske sofabord som jeg fant på www.trademax.no som kan sette et eksempel i denne bloggen, men husk at alle tips gå å gjøre på andre bordene også. Det er bare fantasien som setter grenser!

 1. Pynt med skjell og stener
  Mange sofabord har hull i sig, som vanligvis er dekket med en glassplate. Her får du virkelig alle muligheter i verden å være i stand til å fornye bordet med noen nye stil som gir et løft på designen. Ofte ser det ut som denne sofabordet nedenfor, men med et hull i. Samle skjell, steiner og sand og lage en liten nydelig strand i hulrommet

  bord-ett

 2. Lysslinger under runde bord
  Runde bord kan virkelig få et løft hvis du tape strenger av lys under. Finest er det med vanlig hvitt lys, så hold deg til det i stedet for mange farger som du sannsynligvis bare kommer til å bli lei på. Før julen kan du også velge slike slinger som henger ned litt for å skape julestemning. Slike lys er vanligvis tilgjengelig på flere steder, og jeg vil absolutt anbefale LED som gir det beste lyset og føles moderat dempet.

  bord-tva

 3. Rock and roll med pigger
  En idé som jeg har hatt lyst til å teste en lang tid er å spikre fast pigger på et bord som har dette designet (se nedenfor). Man kunne spikre fast sølvprikker på korsene på sidene av bordet, eller kanskje som en ramme på toppen av bordet. Du kan finne mange kombinasjoner her! Kjøp bare pigger og sørg for å ha en hammer. For et budsjett versjon kan du bruke vanlige spiker i stedet for pigger også. Det kan være like god!

  bild-tre

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *