Svigerforeldre på innspeksjon

oppossning2På torsdag kom foreldrene til min mann på besøk i villaen. De ønsket å se huset før oppussingen for å få et bedre bilde å sammenligne med når vi blir ferdige.

De hadde nok ikke helt troen på prosjektet når de så hvor mye arbeidet som ligger foran oss. Vi har virkelig tatt på oss et renovasjonsprosjekt uten sidestykke.

De fikk svigerforeldrene virkelig se når de kom innom. I første etasje ser det relativt greit ut bortsett fra at taket har falt ned. Med andre ord ikke en helt ubetydelig ting å reparere. De var likevel svært imponert over fasade. Fra utsiden ser nemlig huset svært flott ut i tradisjonell 1800-talls stil. Det er dette vi ønsker å ta med oss når vi skal gjenskape innsiden av bygningen. Innendørs kunne de egentlig bare se konturene av hvilke strukturer som finnes. Likevel fikk vi forklart hvordan villaen vil dekke tre etasjer med store fellesareal.

De ønsket oss til lykke med prosessen, uten at de virket særlig optimistiske. Derfor er det ekstra motiverende å sette i gang med arbeidet. Vi har lyst å sjokkere dem med en restaurert villa som tar pusten fra dem. Neste uke starter vi med å styrke bygningen. Det blir den første delen av en lang prosess for å få huset i stand.

Vi har aldri tidligere tatt på oss et sånt prosjekt, og vi er selvsagt litt bekymret over hva vi har satt i gang. Vi håper derfor at alle krysser fingrene for at de store problemene uteblir underveis.

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *