Sommerpent på terrassen

Den siste uken har blitt brukt til å fullføre alt på terrassen slik at vi kan bruke det for koselige kvelder hjemme, nå som vi får vakre sommerkvelder. Snart vil vi alle i familien ha ferie sammen, og da planla jeg at vi ville være i stand til å sitte ute og spise, grill litt og nyte av vår vakre gården.

Brukt rotting for å ta frem en viktoriansk stemning
Jeg har alltid lagt frem orde for at rottingdetaljer i interiøret gir en aristokratisk følelse, og det kan godt bli oppfattet som viktoriansk stil. Jeg vet ikke hvor mye rotting møbler vi har her hjemme nå – men hvis du spør meg så kan det aldri bli for mye av en god ting 🙂 Når jeg ville gjøre det klart terrassen nå, innså jeg at to av våre gamle stoler hadde brutt ned under vinterlagringen, så vi trenger å kjøpe nye. Jeg så min sjanse fordi jeg har sett et par stoler på www.chilli.no som jeg har ønsket å kjøpe for en lang tid. Det er stoler naturrotting som er litt forskjellig fra den vanlige kunstrottingen, men de er virkelig vakkert!

stol rotting

Tomatene har begynt å vokse opp
I løpet av våren så plantet jeg noen tomater og agurker også hvis du husker det? Jeg fikk en av disse drivhusene som kan kjøres fra hjemmet for mindre anlegg. Mine agurker gikk dessverre ikke i år (rookie-feil), men tomaterne har virkelig tatt av nå og vokser raskt. Jeg håper vi vil være i stand til å høste noen tomater fremover sensommeren 🙂

Jeg prøvde å planter sukkererter også. Det gikk ganske bra tror jeg. Her overlevde ikke alle plantene mine hellers, men i går kunne jeg faktisk planter om fem av dem ute i hagen min. Jeg satte dem ved siden av flaggstangen slik at de har noe som de kan vokse opp med.

Jeg synes det er veldig givende og fredelig å involver meg i hagen og alle plantene selv om jeg ikke er en blomsterhandler direkte. Jeg prøver slik at jeg kan lære, og hvis du aldri gjør en feil så lærer du deg ingenting langs veien, og da ville livet være utrolig kjedelig, ikke sant?

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *