Sommeren er på plass!

hagemoblerJeg har tidligere skrevet om planene vi har for hagen vår, og hvordan jeg ventet lengsesfullt mot sommeren og varmere tider. Men nå har de absolutt kommet og det er på tide å virkelig gjøre ting klart for sommersesongen. Vi har mye familie som skal komme på besøk i løpet av de varme månedene, og vi har store planer om å lage til et flott utendørsområdet for grilling. Det er kanskje ikke noe som betyr mer sommer for meg enn akkurat det å kunne slenge noen marinerte koteletter på grillen, og samtidig åpne en god flaske vin. I Norge har vi ikke den lengste sommeren, men det gjør også at vi vet å nyte hvert sekund av den når den først kommer. Og jeg vet ærlig talt ikke om jeg hadde kunne nyte den perioden like godt om jeg hadde bodd et sted hvor det var 20 + hver eneste dag. Man må rett og slett ha det litt kaldt og guffent for å kunne nyte sommervarmen skikkelig!

Nye møbler
Jeg skrev tidligere at vi tenkte å skaffe oss en trebenk vi kunne ha på plenen, og det skal vi gå til innkjøp av. Men vi går for gull og skal skaffe oss en rekke nye utemøbler. Vi har mer eller mindre bestemt oss hva vi skal kjøpe, og vi kommer til å skaffe oss hagemøbler fra Trademax. De har et meget stort utvalg av alt vi ser etter, og kvaliteten ser ut til å være bra i tillegg. Spesielt greit er det å bestille på nett, slik at vi får alt tilsendt direkte på døren. Vi slipper med andre ord å stresse med å få alt plassert inn i min lille Toyota. Stressfri handel, ingenting som er bedre enn det!

Ferietur
Jeg kommer til å ha nesten fem uker med ferie denne sommeren, og har planlagt å ikke bare være i Norge den tiden. Et av stedene har hatt lyst til å besøke lenge er Kroatia. De har faktisk en helt nydelig kyststripe, som er kalt for Øst-Europas riviera. Ta å gjør et raskt googlesøk så finner du fort ut hva de mener med det. Helt utrolig fint, og veldig koselige små landsbyer. Det henger fortsatt noe stigma over det å reise til de østlige delene av Europa, og situasjonen med Russlands aggresjon legger nok gjerne en demper for noen å reise dit hen. Men det er en helt unødvendig bekymring, og så lenge du tar dine enkle forholdsregler, er spesielt Kroatia et helt problemfritt land å reise til. De er også kjent for å ha en svært turistvennlig befolkning, som gjerne ikke er så rart, da deler av landet er helt avhengig av en god turistnæring.

Reisen er ikke bestillt enda, men jeg tenker kanskje å dra de siste to ukene i august. Men jeg ser det litt an i forhold til hvilke billetter jeg kan få tak i. Norwegian har faktisk direkterute som jeg nok kommer til å ende opp med. Det er også flyselskapet jeg foretrekker å dra på tur med. Jeg synes Bjørn Kjos har fått ufortjent mye tyn i media i det siste, når pilotene gikk til streik. Han virker på meg som en god innovativ leder, og det står veldig stor respekt av det han har klart å få til med selskapet. Husk at når Bjørn Kjos kom inn, hadde de kun noen få fly, og drev kun med transport, og ikke passasjertrafikk. Så å kunne bygge det videre opptil et internasjonalt flyselskap er helt utrolig.

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *