Nytt møblement til hagen

Nå er vi nesten ferdig med den første måneden av året, og jeg er allerede i gang med planleggingen av det neste prosjektet mitt. Nemlig utearealet og hagen vår. Ikke bare har vi gjort mye av renovasjonen innendørs, men det er en del som også skal gjøres ute. Og nye hagemøbler står høyt på prioriteringslisten.

Trebenk
Jeg og mannen er litt uenig i hva vi skal kjøpe, men vi kommer nok i hvert fall til å kjøpe inn en trebenk. Det synes vi begge er veldig fint og vil passe godt inn i hagen vår. En av nettbutikkene vi har sett på for å skaffe oss utemøblement er Bygghjemme.no. De har i tillegg til noen flotte benker også alt annet en skulle trenge av ting til hjemmet. Og for oss som er i en renovasjonsprosess er det alltid en fin fordel å kunne bestille flere ting fra samme sted.

Sommer snart?
Det er jo ellers deilig å kjenne at det går mot lysere tider nå. Det er nesten så jeg merker hver dag at vi er ett lite skritt nærmere våren. Vi holder planen vår på alt som skal gjøres, og hele familien ser virkelig fram mot sommeren som nå skal komme. Forhåpentligvis er da alt på plass og vi kan invitere hele storfamilien på grillfest i hagen. Ette hytteturen vi hadde tidligere i vinter merker jeg hvor viktig det er å tilbringe kvalitetstid sammen med familien. Det er viktig å få tid til det selv når man driver med oppussing og jobber på huset.

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *