Nytt gulv er endelig på plass

Å skifte ut gulvet på det ene soverommet vårt har stått på listen over ting som må gjøres lenge nå. Og nå den siste uken har det endelig blitt gjort. Jeg vet ærlig talt ikke hvorfor jeg har ventet så lenge med å gjøre det, men av og til er det bare stadig nye ting som dukker opp, og det er ikke nok tid til å gjøre alt man ønsker. Men jeg har nå lagt en gulvtype som heter vinylgulv pergo premium beige eik rustikk, og resultatet er jeg strålende fornøyd med. Det er første gangen jeg har lagt vinylgulv på egenhånd, og jeg ble overrasket over hvor lett det faktisk gikk.

Hvorfor vinylgulv?
Hvorfor jeg gikk for den gulvtypen jeg gjorde er det flere grunner til. Det første er at prismessig i forhold til gulvkvaliteten du får, er blant de beste. Soverommet tenker jeg også skal brukes til et lite treningsrom i tillegg til å være gjesterom, så det var viktig for meg å få noe som er slitesterkt, noe vinylgulv er. Det siste er at man enkelt kan finne frem til farge og fason man selv ønsker. På den måten får du rommet ditt akkurat slik du ønsker. Og når man driver med oppussing er det noe av det viktigste. Så om noen av dere lesere ønsker eller trenger å legge nytt gulv i huset deres, kan jeg trygt anbefale at dere bruker vinyl. Dersom du lurer på hvordan det blir lagt opp, kan du ta en titt på denne videoen fra YouTube:

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *