Nytt bad

Vi har nå virkelig kommet i gang med oppussingen, og har startet med flere av rommene i huset. Det siste vi har begynt på er det nye badet.

Med dette rommet vil vi benytte anledningen til å gi en hyllest til klassisk stil. Målet er å gjøre noe eksotisk som gir et inntrykk av fortiden.

Det blir klassiske italienske fliser på det nye badet. Dette håper vi skal sette standarden for den opplevelsen man får når man bruker rommet. I tillegg vil valget av innredning og badekar være i samme stil. Vi vil sette inn et gammeldags badekar i stort format. Dette gjør at behovene oppfylles på tross av retro-stilen. Fordelen er samtidig at vi ikke risikerer at rommet blir umoderne, da denne typen design har bestått tidens prøve.

Vi har aldri lagt varmekabler før og måtte derfor få hjelp av en elektriker. Dette var en jobb som vi nok hadde undervurdert på forhånd. Nå ser det imidlertid ut som at gulvet begynner å nærme seg ferdigstillelse. Vi gleder oss virkelig til å sette i gang med å velge ut resten av innredningen. Til dette har vi bestilt en mengde kataloger som vi håper kan gi oss gode forslag.

Det blir et relativt stort bad for en villa på vår størrelse. Dette er noe vi prioriterer fordi vi mener det er svært viktig for trivselen. Det er fantastisk å se hvordan prosjektet vårt utvikler seg steg for steg. Fremgangen gjør at vi omtrent ikke kan vente på å se det endelige resultatet.

 

admin

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *