Nye planer for hagen

hagenI går fikk vi endelig utlevert forslag til ny hage fra landskapsarkitekten vår. Hun har foreslått noen fantastiske endringer som vil skape et svært harmonisk uteareal.

Hagen er omtrent like viktig som huset for vår del. Vi elsker å være utendørs og ingenting er bedre enn gode fasciliteter like utenfor stuedøra.

Fontene og statue
Forslaget inneholder blant annet planer om en vakker fontene og en moderne statue som del av hagen. Disse vil utformes på en kunstnerisk god måte av dyktige fagfolk. Rundt fonten vil det være en sitteavdeling med et spisebord for sommeren. Her kan vi kose oss fra vår til høst.

Utendørs basseng
I tillegg har vi fått oppfylt vårt ønske om et basseng som passer inn med omgivelsene. Dette har barna etterlyst i flere år, og det er derfor svært hyggelig å endelig kunne gi dem muligheten til å svømme hjemme. Vi voksne gleder oss selvfølgelig også til å ta oss et bad en gang i blant. Dette blir nok et ettertraktet tilbud om sommeren som også familie og venner kan dra nytte av.

Etterhvert som vi ser hvordan ting utvikler seg så blir vi bare mer engasjerte i arbeidet. Planen fra landskapsarkitekten gir oss det vi alltid har drømt om. Det blir utrolig fint når huset endelig står ferdig neste år. Det er nesten som vi vurderer å starte planleggingen av innflytningsfesten allerede.

 

admin

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *