Nye hagemøbler!

HagemoblerI dag var vi så heldige at vi fant fantastiske hagemøbler med prisavslag. Da måtte vi selvfølgelig slå til å kjøpe disse før de ble utsolgt.

Det er ikke ofte vi slår til med spontankjøp, men noen ganger må man bare la seg rive med. Sånn blir det når man ser noe som virkelig passer perfekt inn med vår visjon av den nye hagen.

Bord og stoler
Det var stor stemning når vi så på utsalg i dag. Hele familien satt foran skjermen, og vi søkte oss frem til gode alternativer. Det var likevel nettbutikken Trademax som hadde de beste møblene for oss. Her fikk vi stort prisavslag på de hagemøblene vi ville ha. Det endte med at vi kjøpte både bord og stoler. Disse var i fantastisk treverk og i et tidsriktig design. Da var det egentlig bare å trykke kjøp, og så hadde vi plutselig nye møbler til hagen.

Ekte kvalitet
Det var et vennepar som tipset oss om Trademax. Vi har hørt at de alltid leverer kvalitet til en rimelig pris. Dette virker til nå å være tilfellet for vår del. Vi kan nesten ikke vente på at møblene skal ankomme. Selv om vi ikke får brukt dem før neste år så får vi en følelse av hvordan det kommer til å bli.

Huset tar stadig ny form og vi er spente på hagearbeidet som starter til våren. På plantegningene ser alt ut til å passe perfekt sammen med de nye hagemøblene.

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *