Jeg vil ha mer kunst i mitt hjem

Høsten er her, og som alltid begynner jeg å tenke på alt jeg vil gjøre om her i vårt hjem. Vi har det allerede fint, jeg vet det, men jeg har virkelig en interesse i dette med interiør så jeg kan ikke slutte å lete etter forbedringer hele tiden. Nå har jeg innsett at det ville være morsomt å få litt mer kunst i vårt hjem, på veggene!

 
Dyr tema eller city tema?
Fordi jeg mener på at du vil finne de beste prisene på Internett så har jeg vært på utkikk etter hjemmeinnredning på nettet nå. Jeg fant ganske rimelige priser på et par malerier på www.chilli.no som jeg kanskje vil til å bestille, men nå kan jeg ikke bestemme om jeg skal ha malerier av dyr på, eller om jeg skal ha dem som i stedet viser flere store byer rundt om i verden.

 
Det er egentlig to helt forskjellige temaer, og uansett hva jeg vil kjøpe må jeg gjøre om hjemme – men da er spørsmålet om i hvilken retning jeg ønsker å utvikle designen og fargene vi har i dag. Den afrikanske savanne livet tiltrekker egentlig mest fordi jeg liker virkelig det fargevalget som går mot brunt, kamel ferget og kaktus grønn variant.

 
Fordelen med at isteden velge malingen med byen er at du vil være mer mot futuristisk og moderne måte å dekorere. Du tar bort alle de naturlige nyansene og i stedet arbeide med industrielt fremstilte nyanser.

 
Bør jeg male selv?
En annen idé (som kanskje er helt gal) er å kjøpe tomme og umalt lerret utskrifter og male selv i stedet. Da kan man virkelig bestemme fargevalget og motiver. Jeg har vært på noen sporadisk akvarell kurse i løpet av mitt liv, men jeg vil ikke kalle meg selv en kunstner. Men hvis du gir i å lære så jeg tror alt er mulig!

 
Jeg fant faktisk en kurs på nettet på Youtube som kan være verdt å prøve, hvor de går gjennom steg for steg hvordan du kan lære deg å male en skog i solnedgangen med akryl. Det synes å være delt inn i flere etapper, men dette er det første trinnet i alle fall. Hva tror dere?

 

 

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *