Innkjøp av materialer

På lørdag tok vi turen til en byggevareforetning for å kjøpe inn byggematerialer til hele prosessen. Det ble så mye at vi måtte leie en lastebil for å få med oss alt til huset.

Det ligger mye planlegging bak alle innkjøp. Det ble en lang liste over ting som vi skulle kjøpe inn til villaen.

I forkant har vi undersøkt kvaliteten til ulike typer materialer. Vi har vært veldig konsekvente på at vi kunne velger de alternativene som gir best mulig kvalitet. Vi har tro på at vi tjener mye i årenes løp på å legge et godt grunnlag. Da gjelder å benytte seg av materialer som tåler mye slitasje uten å gi tegn til forfall.

Det ble en stor jobb med å få med alt hjem fra butikken. Egentlig hadde vi tenkt å benytte oss av en tilhenger, men vi innså fort at dette ville ta flere dager. Da ble det heller til at vi leide en lastebil for å få transportert tingene hjemme. Kjøringen gikk relativt greit, men det var mye arbeid med å laste på og av bilen. Dette tok faktisk flere timer.

Det blir godt å komme i gang med selve renovasjonsprosessen. Vi håper at vi har tenkt på alt når vi har gjort innkjøpene. Vi brukte nemlig mye penger, og har ikke budsjettert noe særlig mer til dette formålet. Derfor kommer vi til å være svært nøye med bruken, og passe på at ingenting blir ubrukt.

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *