Hyttetur til besvær

FrontruteSom jeg har skrivd tidligere I bloggen så har vi hytte på Hardangervidda, her har vi kost oss i mange år både med venner og familie. Ingenting er som å ta en tur på hytta og legge alt av jobb og bekymringer bort. Gå lange turer i fjell og daler, fiske og kanskje jakte om man har muligheten. Denne helgen skulle jeg opp på hytta med en gammel kameratgjeng, turen gikk jo veldig fint den i og for seg, men jeg klarte jo selvfølgelig å få en diger sprekk i frontruta på vei opp til fjellet. Da bilen også skal på EU godkjenning snart så var det ekstra ergelig at sprekken gikk rett over synsfeltet. En kamerat som var med på turen ga meg et tips om å gå inn på Rydsbilglass sin hjemmeside for å sjekke hva jeg kunne gjøre med min frontrute. Det tok meg bare noen få minutter så hadde jeg allerede bestilt time for å bytte ruta på vei hjem, dette var jo helt genialt og jeg kunne nyte en fin tur på fjellet med gutta uten å bekymre meg for hva jeg måtte gjøre med bilruta.

Fine turer
Det har alltid vært noen flotte turer på fjellet både med familie og venner men det er noe helt eget å dra bare med gutta, man blir plutselig både 10 og 20 år yngre med en gang man er på tur med kamerater. Selv om ingen av oss er 20 år lenger så ble det en god dram og noen fine fisketurer. På kvelden etter en lang gåtur så var det ikke feil å sitte i boblebadet utendørs med en kald pils. Vi hadde også med oss både rype og hjortekjøtt og heldige som vi er så har vi en kokk i vennegjengen som lagde nydelig mat til oss. Deretter fyrte vi opp bål utenfor hvor vi skrønet og pratet om gamledager og alt mellom himmelt og jord som det pleier å være på slike turer. Alt i alt en herlig tur og bilruta ble fikset på vei hjem helt uten bekymringer, meget god service og priser, kan anbefales på det sterkeste.

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *