Hyttetur på Hardangervidda

Familien har i alle år hatt hytte på Hardangervidda. Forrige helg tok vi en skikkelig familetur med flere slektninger.

Vi bruker hytta til alle årstider. Det er ingenting som slår følelse av å ha villmarka på nært hold.

Stor gruppe
Det er god plass på hytta og vi tok derfor med oss både svigerforeldre og noen andre slektninger. Barna virkelig når de er sammen med storfamilien, og vi voksne kan hygge oss enda mer på kveldstid. Den sosiale stemningen var derfor på topp under hele oppholdet.

Fjellturer
Fjellturer hører med til en hver hyttetur. Det ble totalt tre turer til forskjellige topper i området. Den lengste ble litt lang for noen av barna, men de var heldigvis fornøyde når de kom tilbake til hytta. Der ventet nemlig et ekte herremåltid som min mann hadde stelt i stand mens vi var borte. Her ble det rakfisk til hele gjengen. I tillegg fikk vi en hjemmelaget karamellpudding til dessert, noe som ungene elsket. Det er fantastisk når mannen imponerer så mye på kjøkkenet!

Stemningen var på topp helt til vi kom hjem til Bergen igjen. Det var uten tvil en svært vellykket helgetur med familien. Dessverre får vi ikke alltid tid til å møtes så ofte, og da er slike anledninger viktige. Forhåpentligvis kan vi invitere hele gjengen på middag i nytt hus om ikke så altfor lenge. Da satser jeg på at mannen disker opp med en like imponerende middag som på hytta!

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *