Et sosialt kjøkken

Selv om vi forsøker å skape et tradisjonelt innredet hjem så er det alltid noen unntak. Et av disse er at vi ønsker oss et stort kjøkken som kan være en sosial samlingsplass for hele familien.

Den gamle villaen har dessverre bare et lite kjøkkenområde. Dette tenker vi å gjøre noe med ved å slå ned en vegg, og gjøre to rom om til et moderne kjøkken.

Et sted for hele familien
Vi ønsker at dette skal være et rom der familien kan samles hver dag. Da må det være plass til at flere kan lage mat og spise der. Dette håper vi å få til ved bruk av moderne løsninger som gir økt fleksibillitet. Blant annet skal vi ha et eget kjølerom som gjør at vi bare trenger et lite kjøleskap på kjøkkenet. I tillegg planlegger vi å sette inn et stort spisebord. Forhåpentligvis vil dette gjøre rommet mer innbydende for alle sammen.

Finne riktig innredning
Vi har gått gjennom utrolig mange kataloger for å finne den perfekte kjøkkeninnredningen. Dessverre har vi fortsatt ikke funnet et alternativ som er skreddersydd etter de behovene vi har. Derfor er vi inne på tanken om å få laget en spesialbygget innredning. På denne måten kan vi ha mye større kontroll over utformingen. Det er ikke lett å bestemme seg når man skal leve med valget i mange år fremover.

Det blir veldig spennende å se hvordan resultatet blir til slutt. Forhåpentligvis kommer vi til enighet om hva vi vil ha snart.

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *