Endelig i gang!

oppossningPå mandag startet det store arbeidet med det nye huset. Det var en spent gjeng gjorde seg klar til å reparere taket.

Det er alltid usikkerhetsmomenter rundt hvordan man skal gjennomføre så komplisert håndverk. Derfor var vi svært fokuserte på å gjøre ting etter god faglig standard.

Krevende
Taket måtte nærmest byttest ut og det var et omfattende arbeid å ta fatt på. I forkant hadde vi snakket med en ingeniør for å få hjelp til å gjøre dette på en forsvarlig måte. Dette gjorde det vesentlig enklere for oss når vi skulle sette i gang. Man føler en mye større trygghet når man vet at ting blir gjort helt etter boka.

Store fuktskader
Det første vi måtte håndtere var store fuktskader som hadde kommet gjennom årenes løp. Dette var en jobb i seg selv, og noe som måtte være på plass før vi kunne gå videre. Etter to dager var dette problemet så godt som borte, og vi kunne konsentrere oss om andre utbedringer. Vi forsøker å være grundige med alt slikt at taket skal holde i mange år uten behov for vedlikehold. Fordelen med denne prosessen er at vi får tatt tak i alt umiddelbart. Dette skaper iallefall et solid fundament for fremtiden.

Stor overgang
Vi merket fort den store overgangen fra planlegging til gjennomføring. Det å bygge hus er tidkrevende uavhengig av om man har ekspern hjelp eller ikke. Når vi skal gjøre alt selv så fører dette til mye hardt fysisk arbeid. Vi satser likevel på at vi skal komme inn i rytmen ganske fort.

 

admin

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *