Chilli.no

Den siste resten av snøen har endelig smeltet over det meste av landet, og nå er det snart mai, og 17. mai! Helt siden jeg var liten har jeg elsket 17. mai, og jeg er så stolt av denne måten å feire nasjonaldagen på med barnetog og ikke en eneste militærparade i sikte. Dessuten er det litt ålreit at også voksne har lov til å spise så mye pølser og is som vi bare vil, med et glass eller to med bobler til.

I år er det vi som skal ha 17.-maifrokosten, så vi har tenkt å friske opp litt hjemme med noen nye møbler og hagemøbler. Den yngste datteren vår skal konfirmeres i år så da blir det selskap hjemme i den anledningen også, så det passer bra. Vi hadde egentlig bare tenkt til å kjøpe nytt spisebord til stua pluss noen nye hagemøbler, men så kom vi over en side som heter chilli.no hvor det finnes utrolig mye fint til en overkommelig pris. Så vi endte opp med å bytte ut både spisebordet og stolene i stua, vi kjøpte stoler som er mer behagelige enn de vi har nå, pluss et bord med ileggsplate for å ha plass til flere gjester. Vi kjøpte en ny lenestol til stua, og så ble det ny, utrolig deilig hammock i tre og med myke puter til hagen. Vi endte også med å kjøpe ny utebelysning til inngangspartiet og verandaen, belysning har faktisk utrolig mye å si for hvordan huset og hagen oppleves, og jeg synes at den belysningen vi hadde var litt vel hvit og kraftig.

Alle varene blir heldigvis kjørt hjem til døren, og ungene har lovet å hjelpe til med å få alt på plass, og vi er spente på å se det endelige resultatet. Blir gøy å få gjester til 17.-maifrokosten nå som det blir fint og nytt både inne og ute – vi gleder oss!

 

admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *